top of page

ZAKAJ NA TO POPOTOVANJE ?

Verjetno najlažji odgovor kar jih je. Ker to je popolno POPOTOVANJE. To je popotovanje zaradi katerega postanete popotnik, zaradi katerega sploh greste od doma.

Na njemu se vidi kar nekaj izjemnih narodnih parkov, ki so posebnost v svetovnem merilu. Poleg tega pa so del potovanja tudi mesta, ki imajo prav vsa svojo osebnost in lastni šarm. San Francisco je lepotica, vitka, športna in razgledana, Las Vegas je zapeljivec in uživač, Los Angeles je lahko tudi krut do tistih ki mislijo da so v njem našli svoj Eldorado in San Diego je senjorita, ki se povsem z lahkoto kosa z ostalimi.

Pomembno je tudi to da je potovanje čustveno tempirano tako, da se naravne in urbane zanimivosti izmenjujejo. Še nikoli ni bil nihče razočaran nad tem popotovanjem.   

 

ZAKAJ Z NAMI ?:

Odgovor velja v bistvu za vsa popotovanja po ZDA. Ker imamo po petindvajsetih letih vodenja in organiziranja potovanj po ZDA, povsem jasno sliko o tem kaj si naši ljudje želijo videti - kaj gre notri in kaj ven (ker jasno je da gredo vedno stvari tudi ven. V našem primeru recimo Yosemite ali Monterrey in Phoenix, ki jih mnogi drugi vključijo, pri nas pa iz različnih razlogov ne pridejo v finale).

Ker uživamo v teh "road-tripih" - popotovanjih, katerega pomemben del so vožnje po neskončnih panoramah, kjer se zdi, kot da je vse narejeno za širokokotni objektiv, kot da je vse v "IMAX" tehniki. In zdi se nam, da ni mogoče doživeti to destinacijo bolje kot tako kot je ponujena na tem popotovanju. Mislimo da vsaki destinaciji ustreza določenem način potovanja - klasična avtobusna potovanja tukaj enostavno nimajo takšnega efekta, kot popotovanja v moderni udobni "kočiji", ki lahko naredi več kratkih fotopostankov in ne stoji samo na postajah. 

bottom of page