top of page

ZAKAJ NA TO POPOTOVANJE ?

 

To popotovanje je, kot ime samo pove, srž Združenih držav, kombinacija Vzhodne in Zahodne obale.

San Francisco in New York sta nedvomno najlepša, najbolj fotogenična in najživahnejša velemesta na obeh obalah. Veliki Kanjon in Niagara sta vedno izbrana na vrhu zanimivosti, ki bi jih popotniki radi videli v ZDA in Las Vegas in Washington ne zaostajata veliko.

Vmes pa je posutih še nekaj utrinkov kot sta čudovita Narodna parka Zion in Bryce ter recimo Philadelphia in dežela Amišev.

Če ste se odločili (na našo veliko žalost) da boste šli v ZDA samo enkrat v življenju in nikoli več, potem je to potovanje za vas.

 

ZAKAJ Z NAMI ?:

Odgovor velja v bistvu za vsa popotovanja po ZDA. Ker imamo po petindvajsetih letih vodenja in organiziranja potovanj po ZDA, povsem jasno sliko o tem kaj si naši ljudje želijo videti - kaj gre notri in kaj ven (ker jasno je da gre vedno veliko zanimivih stvari tudi ven).

Ker uživamo v teh "road-tripih" - popotovanjih, katerega pomemben del so vožnje po neskončnih panoramah, kjer se zdi, kot da je vse narejeno za širokokotni objektiv, kot da je vse v "IMAX" tehniki. In zdi se nam, da ni mogoče doživeti to destinacijo bolje kot tako kot je ponujena na tem popotovanju. Mislimo da vsaki destinaciji ustreza določenem način potovanja - klasična avtobusna potovanja tukaj enostavno nimajo takšnega efekta, kot popotovanja v moderni udobni "kočiji", ki lahko naredi več kratkih fotopostankov in ne stoji samo na postajah. 

bottom of page